27 januari 2009

-0,4 kg

Denna vecka blev viktnedgången lite mindre än de varit de senaste två veckorna, men det är inte så konstigt. Det är mycket svårare att gå ner i vikt när man ligger under normalt BMI. Sen brukar det gå långsammare ibland.

Jag och lillasyster ska iväg på poweryoga sen, men jag har huvudvärk så vi får se om jag orkar.... men det kanske kan vara avslappnande och bra för min huvudvärk.

2 kommentarer:

  • Anonymous Anonym skrev 27 januari, 2009 20:50 detta:

    Härligt att det blev minus iaf :)
    Vi får minsann kämpa vidare, jag låg på -0,5 den här veckan :)

    Ha en trevlig kväll :)

    Kram  

  • Blogger Emelie skrev 27 januari, 2009 21:55 detta:

    Ja, det är rätt segt. Men samtidigt är det skönt för då får man längta efter varandra. Tror att det kan vara rätt viktigt i ett förhållande. Så man inte går och tär på varandra hela tiden :P

    Ja, det är hemskt roligt att shoppa. Tack och lov att man fick bonus den här månaden ;) Har ju blivit en hel del. Kanske får börja med dagens outfits som alla modebloggar har, haha ;)

    Jag håller absolut med! Man vill ju helst att alla kilona ska rasa av på en gång. Men man får ju se det som så att ju längre det tar att bli av med dom, desto svårare ska det väl vara att lägga på sig dom igen ;) Dessutom nu när man får lite ändrad livsstil och sådär :)
    Så nu när dom väl försvinner får vi se till att dom är borta för gott.

    Kram  

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!

<< Tillbaka till bloggens startsida

OM SIDAN
Copyright © 2010 http://anile.se
Om cookies    
Besökare idag:
Besökare totalt:    
(Startdatum räknare: 2009-01-11)