20 januari 2009

Då var statistiken påbörjad

Har precis kommit hem från min första statsitikföreläsning, upplägget verkar bra. Tyvärr va jag väldigt trött och halvsov genom en stor del av föreläsningen....

Nee nu ska jag ta och gå och göra lite havregrynsgröt och leta runt på statistikkursens hemsida efter föreläsningsanteckningarna.

1 kommentarer:

  • Anonymous Anonym skrev 20 januari, 2009 15:22 detta:

    Haha, känner igen det där. Men idag var jag mycket piggare på föreläsningen. Tränade inte på morgonen och åt en ordentlig frukost. Det gjorde visst susen för humöret =D

    Jag önskar att jag hade sån disciplin att jag kunde bestämma mig för att plugga och inte göra allt annat som finns att göra. Men som sagt ser till att röja undan innan det är dags att plugga ordentligt så kan man inte smita ifrån för att städa.

    Glömde säga vad jag läser nu. Vet inte riktigt hur jag ska förklar det men kursen heter IT, språk och presentation - och vi ska lära oss lite om hur man gör enklare hemsidor och få ut information om något på ett enkelt, snyggt och bra sätt (vi ska ju bli informatörer/kommunikatörer/PR-människor så det kan ju vara bra =P)Har inte riktigt själv fattat allt än, men det brukar ju klarna efterhand.  

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!

<< Tillbaka till bloggens startsida

OM SIDAN
Copyright © 2010 http://anile.se
Om cookies    
Besökare idag:
Besökare totalt:    
(Startdatum räknare: 2009-01-11)