19 januari 2009

Jag som trodde att jag hade benmuskler....

... men jag hade tydligen fel... just nu kan jag knappt gå uppför trappan. Skivstångspasset var väldigt jobbigt, men man känner sig skönt genomtränad i kroppen nu efter.
I morgon är jag och lillasyster inbokade på poweryoga också... ska se om jag kan röra mig då. Jag har aldrig varit på det, men det är alltid kul att prova nya saker :)

Maten idag var i princip likadan som igår...

1 kommentarer:

  • Anonymous Anonym skrev 20 januari, 2009 08:37 detta:

    Jo, det är väl så när man väl börjar bli normalviktig så håller kilona ett fast tag om en =P Men -0,6 ner är ju kanonbra, tycker jag iaf. Spännande att se vad min våg stannar på imorgon. Blir väl risk att jag hoppar av den om den inte stannar i tid ;)

    Hos mig blir det alltid väldigt städat när jag har tenta, av någon underlig anledning. Brukar försöka se till att städa undan veckan innan det är dags att verkligen sätta sig ner och plöja igenom. Annars blir det lätt att städningen känns viktigare än pluggandet.

    Det är härligt med träningsvärk, då vet man att man verkligen har tagit i. Fast det räcker ju om den varar några timmar bara, men så brukar ju tyvärr inte vara fallet.

    Nej, är nog dags att göra sig i ordning nu så jag inte ser ut som ett troll när jag kommer till universitetet.

    Kramar!  

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!

<< Tillbaka till bloggens startsida

OM SIDAN
Copyright © 2010 http://anile.se
Om cookies    
Besökare idag:
Besökare totalt:    
(Startdatum räknare: 2009-01-11)