03 januari 2009

Lördag

Har kommit hem från jobbet och hunnit äta lunch och lite godis :P Tror jag ska försöka plugga lite... men jag vet inte hur, eller på vad. Fattar verkligen ingenting av makroekonomin. Det är intressant men så svårt.

Nu har jag bytt däck på bilen! Skönt att ha det gjort. Nästa gång jag byter så ska det förhoppningsvis vara till nya sommardäck på nya 17" fälgar :) Måste bara spara ihop lite mer pengar först.

Bilden är på mig på nyår :)

3 kommentarer:

  • Anonymous Anonym skrev 04 januari, 2009 01:01 detta:

    Wow! Du ser verkligen jättefin ut i din klänning! Jag tycker du ser jättebra ut, ser inte alls ut som du behöver gå ner i vikt. Men det är som mig, alla tycker så om mig men jag själv är inte nöjd :)
    pepp på oss och hoppas herr Våg är snäll på tisdag!

    kram Rainbow  

  • Anonymous Anonym skrev 04 januari, 2009 10:13 detta:

    Du klänningen ser kanonbra ut på dig!

    Tack! Ja, magen är väl inte mitt problemområde precis. Den är dock lite för stor och slapp just nu anser jag. Men det ska det bli ändring på!

    Jag börjar föra in maten idag. Hade tänkt börja på måndag och äta bra idag, men eftersom jag vet att jag lätt fuskar då (skäms på mig) så tyckte jag det var bäst att köra fullt ut idag =P

    Haha, ja chokladkartonger är svåra att hålla fingrarna borta från. Satt med en igår jag med, plus att jag köpte en stor påse med godis sen, haha, så duktig är jag ;)

    Lycka till med plugg och mat!  

  • Anonymous Anonym skrev 04 januari, 2009 21:01 detta:

    Jo, det brukar väl vara så. Man ser massa fel som inte finns. Eller så finns dem bara att de andra inte ser dem??? Tål att tänkas på ;)

    Igång och igång. Blev godis idag med. Haha! Men åt bra fram till kvällen i alla fall och kom ut på en liten promenad. Imorgon blir det allvar. Ska börja träna hårt igen. Ska bli så himla skönt =D  

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!

<< Tillbaka till bloggens startsida

OM SIDAN
Copyright © 2010 http://anile.se
Om cookies    
Besökare idag:
Besökare totalt:    
(Startdatum räknare: 2009-01-11)