17 augusti 2009

Jag vann!!

Jag vann Leilas bakbok och en handduk från Green Gate hos bloggen Förr! Finns det nånting som kan pigga upp en mer en stressig dag innan en tenta? Jag tror inte det. Nu kan jag fortsätta att plugga med bättre humör. Tack Kajsa för vinsten!

Jag kan verkligen rekomendera er att gå in på den bloggen, där finns det mycket fina saker som man också kan köpa i butiken Förr.

Etiketter:

5 kommentarer:

  • Anonymous sara skrev 17 augusti, 2009 22:09 detta:

    Åh, vad kul! Grattis! :)  

  • Blogger Kashaya skrev 18 augusti, 2009 01:20 detta:

    Grattis! Vill verkligen ha den där boken...  

  • Blogger Matilta skrev 18 augusti, 2009 16:40 detta:

    Ja jag har bestämt mig för att i alla fall FÖRSÖKA anstränga mig med ekonomin. Jag svälter ju inte precis men ibland känns det ändå som man slösar lite för mkt.

    Tack för kommentaren om mitt hus! Ja det börjar bli jättefint nu. Bara källaren kvar. Måste ha ett ordentligt badrum! Tänkte flytta dig med min sambo men jag är tveksam till att han gör det innan allr är klart :P

    Ja mitt hår tar inte åt sig färg så lätt, t.o.m svart gick ur och blev brunt! Lika bra att tona :) Tänkte att då får ja en surprise sen när färgen går ut om några månader för att då har håret växt en bit plus att jag får se mer av in riktiga hårfärg!
    Jag har varit på Komvux idag och sökt en annan omvårdnadskurs än den jag sökt till först, det verkar vara svårt att komma in på den... det positiva är dock att den kursen jag sökt nu ger typ 6000 spänn i enbart bidrag eftersom jag är över 25. Jippie! Visste att det fanns fördelar med att bli äldre ;)

    kram!  

  • Anonymous Dragana skrev 18 augusti, 2009 21:52 detta:

    Kul med vinst...!  

  • Anonymous Sandra - Piffad skrev 19 augusti, 2009 20:11 detta:

    Vad roligt att du vann! :)

    sv: Ja, det är verkligen jätteskönt :)  

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!

<< Tillbaka till bloggens startsida

OM SIDAN
Copyright © 2010 http://anile.se
Om cookies    
Besökare idag:
Besökare totalt:    
(Startdatum räknare: 2009-01-11)